Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

OSHO meditatie cursus: Vreugde in het Dagelijks Leven
MA 09 september | 19.30-22.00 uur | Eindhoven

09 september 2019 t/m 11 november 2019 | 8 maandagavonden: 9, 23, 30 sept, 7, 21, 28 okt, 4, 11 nov
160,00


Over Meditatie:

Meditatie is in het Hier en Nu zijn. In het Nu ervaar je dat je BENT, dat je leeft. Vaak zijn we er niet echt, omdat onze gedachten zo op de voorgrond zijn. Meditatietechnieken kunnen je helpen, om daarvan los te komen. Het is niet zo dat we onze gedachten actief kunnen stoppen. Wat we wel kunnen doen is ze gadeslaan... En dan komen er soms stilletjes aan pauzes tussen de gedachten... Die zich uitbreiden...

In de tijd van Boeddha waren er niet zoveel prikkels van buiten en konden mensen gemakkelijk mediteren door stil op een plekje te gaan zitten en met hun aandacht naar binnen te gaan.

In onze hectische tijd, hebben we iets nodig, om eerst ons drukke hoofd leeg te kunnen maken. We hebben eerst een stukje ontlading nodig. Van daaruit heeft Osho actieve meditaties ontwikkeld. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ze zo helend zijn en je helpen om wat voor proces in je leven zich ook maar afspeelt, dit te integreren.
Elke avond doen we twee meditaties, die gemakkelijk te integreren zijn in je dagelijks leven. Je kunt dan zelf kiezen, welke meditatie je het meest aanspreekt om later mee door te gaan.

Meditatie is niet iets serieus. Het is speels en totaal tegelijkertijd. Je hoeft niet gemediteerd te hebben om mee te doen.

Op 7 november start een cursus van 6 maandagavonden met 12 verschillende meditaties. We integreren die in ons dagelijks leven.


Je bent van harte welkom

 

 

 

 

*****

Informatie + Aanmelden » Joy in Meditation | Modita van Zummeren

genietenvanmeditatie.nl
Bekijk Facebook event

wijkcentrum 'Zuidwester' naast Gerarduskerk
Cyclamenstraat 1
Eindhoven

Modita van Zummeren
0638153942/0638153942
info AT genietenvanmeditatie DOT nl