Weekend Familie Opstellingen in Natuurgebied de Kampina
VR 27 september | 19.00-17.00 uur | Oisterwijk

27 september 2019 t/m 29 september 2019 |
325,00 | € 250 voor het opstellingen weekend en € 75 voor overnachtingen en maaltijden


Ik wil je uitnodigen voor een familie opstellingen weekend in het prachtige gebied van natuurterrein de Kampina van 17 mei 19:00 tot 19 mei 17:00.

Ik begeleid in dat weekend ook per dag 2 Actieve Osho Meditaties van een uur (de Osho Dynamische Meditatie en de Osho Kundalini Meditatie) die heel waardevol zijn voor het integreren van alles wat er bij de familie opstellingen naar boven komt.

Tussen de familie opstellingen en meditaties in zijn we in stilte. Zodat je helemaal bij jezelf kunt blijven. En je bent toch samen.

Met familie opstellingen zien we dat iets, waar iemand last van heeft (een ziekte, een relatie probleem, depressie, eetstoornissen enzovoorts) vaak een onderdeel is van iets, dat veel groter is dan degene die onder bovengenoemde zaken lijdt.
Depressie kan bijvoorbeeld ontstaan doordat we uit liefde het lot dragen van iemand in onze familie die niet meer wilde leven. Dit gebeurt onbewust. Wanneer je zo'n verstrikking binnen je familiesysteem gaat zien, is het mogelijk om uit de identificatie met dat andere familielid te komen.

Wanneer het familielid, waarmee je je geïdentificeerd had, is erkend en geëerd, voel je harmonie en ga je voelen dat deze persoon je vanaf dat moment juist kracht en ondersteuning geeft. Nu ben je vrij om je eigen leven te gaan leiden en word je niet meer bepaald door patronen, die niet van jou zijn.

 

Informatie + Aanmelden » Joy in Meditation | Modita van Zummeren

www.genietenvanmeditatie.nl
Bekijk Facebook event

Nivonhuis Klein Morgenrood
Scheibaan 15
5062 TM Oisterwijk

Modita van Zummeren
0638153942/0638153942
info AT genietenvanmeditatie DOT nl

Meer agenda van Joy in Meditation