Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Helen door Zelfhypnose: 2 avonden achtereen, waarna 5 dagen 45 min per dag zelf thuis
DO 25 oktober | 20.00-21.00 uur | Eindhoven

25 oktober 2018 t/m 26 oktober 2018 | 7 avonden, waarvan de eerste twee avonden bij Modita thuis, andere 5 dagen doe je zelf thuis
60,00 | inclusief CD om de laatste 5 dagen zelf thuis te doen


'Jezelf herinneren aan de vergeten taal van praten met lichaam & mind'.

Bij dit prachtige proces van Osho (dat zijn origine in Tibet heeft) ga je luisteren naar wat jouw symptoom of vervelende gewoonte je diep van binnen te zeggen heeft. Je gaat voelen welke behoefte erachter ligt en nodigt jouw creativiteit uit om nieuwe manieren te vinden om aan je behoeften te voldoen. Dan zijn het symptoom of de vervelende gewoonte niet meer nodig.

Het is een prachtige proces, waarbij je vrienden wordt met jezelf.
Het duurt 7 dagen, 1 uur per dag. De eerste twee dagen zal ik (Modita) jouw zelfhypnose begeleiden, en de laatste 5 dagen kun je thuis doen met een CD. De CD kun je in je leven vele malen opnieuw gebruiken bij vele symptomen.

Reeds tijdens het proces zul je merken, hoe vriendelijk je wordt tegen je zelf. Het is een proces van luisteren en uitnodigen, en niet van vechten tegen je symptoom.

Je kunt het voor vele dingen gebruiken: pijn ergens in je lichaam, eetproblemen, slaap problemen, niet kunnen stoppen met roken enzovoorts.

Je hoeft niets anders te doen dan rustig te liggen of zitten. In het begin spreek je vriendelijke zin uit om contact te maken met je lichaam. Daarna luister je alleen naar mijn stem of naar de stem op de CD.

Gedurende een maand geef je je lichaam de tijd om dat, wat je in de zelfhypnose hebt gevonden, in je dagelijks leven te checken en toe te passen.

 

Informatie + Aanmelden » Joy in Meditation | Modita van Zummeren

www.genietenvanmeditatie.nl

bij Modita van Zummeren thuis
Kettingstraat 22, 5611 RD
Eindhoven

Modita van Zummeren
0638153942/0638153942
masuwasani AT yahoo DOT com

Meer agenda van Joy in Meditation

maart 2019

Het Volgen van je Passie

ZA 30 mrt 19.30 uurCoaching - Lifecoachingworkshop
Het Volgen van je Passie

Wanneer je je passie volgt (die vaak al voelbaar was toen je nog heel klein was) dan stroomt je leven, verdwijnen depressie en eetstoornissen en ben je in harmonie met jezelf en met het bestaan. Je hoeft alleen maar je unieke zaadje te laten bloeien.
Joy in Meditation
Modita van ZummerenEindhoven

april 2019

Familie Opstellingen Dag

ZA 06 apr 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Familie Opstellingen Dag

Lopen je relaties mis? Verlies je alsmaar geld? Komt je werk niet op gang? Word je alsmaar ziek of krijg je herhaaldelijk ongelukken? Heb je een eetprobleem? Verstrikkingen in je familie systeem (die altijd onbewust zijn) kunnen de oorzaak zijn.
Joy in Meditation
Modita van ZummerenEindhoven

mei 2019

Weekend Familie Opstellingen in Natuurgebied de Kampina

VR 17 mei 19.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Weekend Familie Opstellingen in Natuurgebied de Kampina

Heb je een probleem in je relatie of met je werk, gezondheid, je stemming of met eten: verstrikkingen in je familie systeem zijn hiervan vaak de oorzaak. Familie Opstellingen kunnen de verwarring oplossen en weer stroming brengen in je leven.
Joy in Meditation
Modita van ZummerenOisterwijk

december 2019

Kerst Meditatie Retreat in Stilte

MA 23 dec 19.00 uurMeditatieretraite
Kerst Meditatie Retreat in Stilte

Wat is mooier dan de kerst door te brengen in meditatie in de stilte van een prachtig natuurgebied. Alleen en toch samen. Wil je een kersttijd ervaren met verdieping en verrijking van jezelf dan ben je van harte welkom.
Joy in Meditation
Modita van ZummerenEindhoven

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven