Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Inspiratiereis Mindfulness en Creativiteit
ZO 14 oktober | 10.00-18.00 uur | Alfordja, Spanje

14 oktober 2018 t/m 19 oktober 2018 |
1.200,0 | exclusief btw en vlucht


Heb je behoefte aan een pauze in je drukke leven en wil je opnieuw in contact komen met je eigen bron? Ga dan mee op deze unieke inspiratiereis naar Catalonië en kom opgeladen en met nieuwe energie thuis.

Tijdens de reis helpen we je om met behulp van mindfullness en creatieve oefeningen op te laden. Je komt weer in contact met de stille kern in jezelf. Hierdoor leer je niet alleen beter te ontspannen maar je maakt ook contact met wat werkelijk belangrijk is voor jou.

Samen op  reis heeft een krachtig effect. Het versterkt de verbondenheid en versnelt je ontwikkeling. Samen oefenen met gelijkgestemden geeft je de kans om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

We verblijven exclusief op een prachtig landgoed in de bergen van Catalonië. Rondom het landhuis ligt een grote tuin, boomgaard en zwembad. We maken uitstapjes naar prachtige natuurplekken, eeuwenoude stadjes, spirituele plaatsen, de zee en blijven soms ook bij huis. Op de locaties doen we oefeningen en laten ons inspireren door de omgeving.

We werken bewust met kleine groepen (maximaal 6 personenen 2 begeleiders) zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Informatie + Aanmelden » Moolelo - persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling | Wendy Smit

www.moolelo.nl

Mas Fullat

Alfordja, Spanje

Wendy Smit
wsmit AT moolelo DOT nl