Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Opleiding Creatieve Therapie
VR 01 februari | 10.00-00.00 uur | Best

01 februari 2019 t/m 20 december 2019 |
2.300,0 | Ook in 2 modules te volgen. 1200,00 per module


De SKB geaccrediteerde opleiding Creatieve Therapie leert je te werken met het expressieve en beeldende vermogen van de mens door gebruik te maken van creatieve en kunstzinnige werkvormen.

Veel mensen vinden het lastig om te verwoorden wat zij denken, voelen en ervaren. Ze hebben er geen woorden voor of juist zoveel dat ze er geen wijs uit komen. Of iemand komt er tijdens een creatieve cursus achter dat het creatieproces veel bij hem losmaakt. De opleiding Creatieve Therapie geeft he handvatten om mensen te helpen bij het doorwerken, ondersteunen, verwerken, ontwikkelen en leren omgaan met de uitdagingen vragen die zij tegenkomen in hun leven.

Tijdens de ervaringsgerichte opleiding wordt aandacht besteed aan hoe je kunstzinnige en creatieve werkvormen eenvoudig en doeltreffend kunt toepassen in je eigen praktijk. Je gaat zelf aan de slag met diverse kunstzinnige en creatieve werkvormen als: tekenen, schilderen, boetseren, schrijven en fotografie. Hierbij staat niet het artistieke of esthetische aspect centraal, maar wat het werkstuk zegt in relatie tot de vraag (van de cliënt) en om stapsgewijs nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Download de brochure op de website voor uitgebreidere informatie.

Informatie + Aanmelden » Moolelo - persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling | Wendy Smit

www.moolelo.nl

Cultuurspoor

Best

Wendy Smit
wsmit AT moolelo DOT nl