Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

De helende kracht van je emoties | Avila Coaching
DO 21 februari | 19.30-22.00 uur | Eindhoven

4,13 excl. 21% BTW €5,- voor leden van Bewust Eindhoven, inclusief koffie/ thee. Graag contant meenemen, je kunt niet p
8,26 excl. 21% BTW €10,- voor niet leden van Bewust Eindhoven, inclusief koffie/ thee. Graag contant meenemen, je kunt


Lekker in je vel met de

Workshop De helende kracht van je emoties

Angst de baas en grip op je stress

 

Waarom helpt lang en goed nadenken vaak niet voldoende bij het oplossen van problemen? Wat maakt dat je soms veel heftiger reageert dan je zou verwachten? Waarom doe ik telkens weer dingen die ik niet meer wil? Wij worden voor het grootste gedeelte bepaald door ons onderbewuste. Deze introductieworkshop  geeft je handvatten voor daadwerkelijke persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe je problemen bij de oorzaak kunt aanpakken, namelijk in het onderbewuste, zodat je vanuit je vrije wil keuzes kunt maken en richting geven aan je leven. Praktische workshop met uitleg, voorbeelden uit de praktijk en ervaringsoefeningen waarmee je lekkerder in je vel komt te zitten.

 

Met de helende kracht van emoties leer je de psychologische oorzaken van klachten herkennen en hoe je deze kunt aanpakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling en transformatie van onverwerkte gebeurtenissen en overtuigingen. Klachten kun je op een subtieler bewustzijnsniveau oplossen, waar rationeel denken en handelen tekort schieten. Daarvoor moet je wel weten hoe je je binnenwereld kunt betreden en wat je daar kunt doen.

 

De workshop is een aanvulling op het boek De helende kracht van je emoties van Andrea Luijten en Harry Vos. Hierin maak je kennis met de Triskelmethode voor transformatie van onverwerkte emoties en overtuigingen. Dit boek geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn!

 

Over de trainers

Andrea Luijten (1960) werkt als hypno-psychotherapeut, NLP-trainer en coach. Ze houdt ervan haar eigen pad te volgen. Ook in figuurlijke zin. Al vroeg in haar leven raakte ze geïnteresseerd in persoonlijke groei, steeds op een manier die past bij haar eigen wijsheid.

 

Harry Vos (1957) heeft ruim 30 jaar professionele ervaring als onder andere opleider, manager en coach en is co-auteur van de novelle Briljant samenwerken. Sinds 2010 werkt hij vanuit Avila coaching aan welzijnsbevordering en vitaliteit. Sleutelwoorden daarbij zijn aandacht, bewustwording, persoonlijke groei, communicatie en relaties.

Informatie + Aanmelden » Bewust Eindhoven | Andrea Luijten en Harry Vos van Avila Coaching

www.bewusteindhoven.nl
Bekijk Facebook event

HartKwadraat
Daalakkersweg 6-16
5611 HE Eindhoven

Andrea Luijten en Harry Vos van Avila Coaching
info AT bewusteindhoven DOT nl

Ik schrijf me in voor De helende kracht van je emoties | Avila Coaching - DO 21 februari 2019 | Eindhoven

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Eindhoven

Foto 15 Andrea Luijten en Harry Vos van Avila Coaching Foto 16 Andrea Luijten en Harry Vos van Avila Coaching Klik om te vergroten

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven