Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Boekpresentatie 'Depressie, een Opstap naar Geluk'
VR 08 maart | 19.30-21.00 uur | Eindhoven

6,20 excl. 21% BTW € 7,50 graag contant betalen. Bij aankoop van het boek krijg je € 7,50 korting op de aankoopprijs.


Je bent van harte welkom bij de inspirerende presentatie van het boek: 'Depressie, een Opstap naar Geluk' van Modita van Zummeren op vrijdagavond 8 maart 2019 van 19:30 - 21:00. Na 21:00 is er gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren.

 

In het boek beschrijft Modita naast haar depressie autobiografie, hoe je met bewustzijn en zonder medicijnen uit een depressie kan komen.

 

De boek presentatie is interactief, dat wil zeggen dat Modita ook oefeningen geeft waarbij je zelf ervaringen zult hebben die je leven kunnen verrijken, en dat er ook ruimte is voor opmerkingen en vragen.

 

De presentatie is op een prachtige locatie: buikdans studio Laetana, Hoogstraat 105A in Eindhoven. Als je het parkeer terrein oprijdt tegenover de Aldi is het recht voor je rechts in de hoek.

 

Je kunt als je wilt na afloop een boek kopen en door Modita laten signeren. Kosten van het boek zijn € 22,95.

 

Opgave is noodzakelijk ivm de voorbereiding.

Informatie + Aanmelden » Joy in Meditation | Modita van Zummeren

Dansstudio Laetana
Hoogstraat 105A
Eindhoven

Modita van Zummeren

Meer agenda van Bewust Eindhoven

Foto 11 Modita van Zummeren Klik om te vergroten

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven