Boekpresentatie 'Depressie, een Opstap naar Geluk'
VR 08 maart | 19.30-21.00 uur | Eindhoven

Deelname is kosteloos |


Je bent van harte welkom bij de inspirerende presentatie van het boek: 'Depressie, een Opstap naar Geluk' van Modita van Zummeren op vrijdagavond 8 maart 2019 van 19:30 - 21:00. Na 21:00 is er gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren.

 

In het boek beschrijft Modita naast haar depressie autobiografie, hoe je met bewustzijn en zonder medicijnen uit een depressie kan komen.

 

De boek presentatie is interactief, dat wil zeggen dat Modita ook oefeningen geeft waarbij je zelf ervaringen zult hebben die je leven kunnen verrijken, en dat er ook ruimte is voor opmerkingen en vragen.

 

De presentatie is op een prachtige locatie: buikdans studio Laetana, Hoogstraat 105A in Eindhoven. Als je het parkeer terrein oprijdt tegenover de Aldi is het recht voor je rechts in de hoek.

 

Je kunt als je wilt na afloop een boek kopen en door Modita laten signeren. Kosten van het boek zijn € 22,95.

 

Opgave is noodzakelijk ivm de voorbereiding.

Informatie + Aanmelden »

Dansstudio Laetana
Hoogstraat 105A
Eindhoven


Foto 11 Klik om te vergroten

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven