Zoek in de agenda van Bewust Eindhoven


september 2018

Mind-Walk® Training (5x)

VR 07 sep 9.00 uurMindfulness & Compassiecursus
Mind-Walk® Training (5x)

Mind-Walk®: aandachtig wandelen in de natuur, gecombineerd met oefeningen uit yoga, tai chi, mindfulness, ademhaling, meditatie en visualisatie. Mind-Walk® is laagdrempelig en wandelervaring is niet nodig. De groep bestaat uit max. 10 personen.
Ingrid DaemenGeldrop
Zenzondag

ZO 23 sep 09.30 uurMeditatieworkshop
Zenzondag

Tijdens de zenzondag mediteren we 3 periodes van 25 minuten zittend en hebben we tussendoor loopmeditaties. Daarnaast reciteren we enkele boeddhistische sutra's en sluiten we af met een eenvoudige theeceremonie.
Zen Centrum Eindhoven
Wanda SluyterEindhoven
Meditatie Weekend in Stilte in Mierlo

VR 28 sep 19.00 uurMeditatieretraite
Meditatie Weekend in Stilte in Mierlo

Je komt in dit weekend in contact met de leegte en de stilte in jezelf. En krijgt van binnenuit een verbinding met de natuur. Het gaat om niet-doen, iets wat we vaak niet gewend zijn. Als je stil bent, vind je dat, wat er altijd al was: jezelf.
Joy in Meditation
Modita van ZummerenMierlo
Gezondheidsmiddag in Veldhoven

VR 28 sep 14.00 uurLichaamsgerichte Therapielezing
Gezondheidsmiddag in Veldhoven

Op vrijdag 28 september organiseren wij een kosteloze Gezondheidsmiddag in Veldhoven en jij bent hierbij van harte uitgenodigd! Er komen allerlei thema’s aan bod waaronder Borstgezondheid, Orthomoleculaire Therapie en Massage.
Bewust in Balans met Baukje
Baukje WillemsVeldhoven
Start NLP Practitioner opleiding

ZA 29 sep 09.30 uurNLPcursus
Start NLP Practitioner opleiding

Jouw weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner! Volg misschien wel de beste internationaal erkende NLP opleiding bij CapitalHEROES in Eindhoven. Ervaren en gecertificeerde trainers. Veel plezier.
CapitalHEROES
Kevin & CindyEindhoven

oktober 2018

Start Online Cursus: Voorbij Depressie met Bewustzijn - cursus van 8 weken

MA 01 okt Coaching - Lifecoachingcursus
Start Online Cursus: Voorbij Depressie met Bewustzijn - cursus van 8 weken

Intensieve online cursus: 'Voorbij Depressie met Bewustzijn'. 8 weken inzichtgevende en leven gevende oefeningen, meditaties, uitleg van de achtergrond van de oefeningen en indien gewenst deelname aan besloten facebook groep. Welkom!
Joy in Meditation
Modita van ZummerenEindhoven
8 weekse mindfulness training | volledige vergoeding mogelijk

WO 03 okt 19.30 uurMindfulness & Compassietraining
8 weekse mindfulness training | volledige vergoeding mogelijk

Mindfulness­training vergroot je vermogen om met de aandacht meer aanwezig te zijn in het hier en nu en je volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren.
Paul van Gemert | Praktijk voor therapie, training en coaching
Paul van GemertEindhoven
Lachen, Huilen en Stilte: Osho Mystic Rose Meditatie Avond

ZA 06 okt 19.30 uurMeditatieworkshop
Lachen, Huilen en Stilte: Osho Mystic Rose Meditatie Avond

Op deze avond gaan we 35 min lachen, 35 min huilen en 35 min in stilte gadeslaan. Het is een avond waarop je in contact komt met je levensstroom en vreugde en waarbij je je bevrijdt van ongehuilde tranen, waarna een prachtige stilte in jezelf volgt.
Joy in Meditation
Modita van ZummerenEindhoven
VerSterkJeZelf

ZA 06 okt 9.00 uurCoaching - Leiderschapscoachingworkshop
VerSterkJeZelf

VerSterkJezelf : sta eens stil bij jezelf , voor jezelf, samen met anderen in de rustige inspirerende omgeving van The Serendipity College
The Serendipity College
Beatrijs Verheijen Turnhout
Creativiteit als hulpbron

DI 09 okt 10.00 uurReizen & Vakantiestraining
Creativiteit als hulpbron

Train jezelf tijdens deze reis in Spanje in het benutten van de kracht van creativiteit, verbeelding en expressie. Voor coaches, ondernemers en professionals.
Moolelo - persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling
Wendy SmitAlfordja, Spanje

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven