Paul van Gemert - Coaching | Eindhoven

Waarom coaching?

Iedereen heeft ze wel eens, van die momenten waarop:
- het allemaal teveel lijkt te worden,
- u vastloopt of
- teleurgesteld raakt in wat er in uw leven gebeurt.
- U zich machteloos voelt,
- alsof u het niet meer redt,
- alsof u uzelf kwijt raakt.

Herkent u die situaties? Voelt het alsof u er helemaal doorheen zit?

Denkt u:
- “Houdt het nou nooit op?”
- “Hoe moet ik verder?”
- “Ik schaam me om toe te geven dat het niet goed met me gaat.”

Of:
- “Ik ben bang voor…”
- “Ik mis…”
- “Ik zou willen dat…”
- “Ik voel me… ”
- “Het lukt me niet om te …”

Bij juist die volgende stap kan coaching dé oplossing zijn.
Wat mag u verwachten?
Voorop staat wie u in wezen bent en wilt zijn. Mijn werk gaat om wat u écht nodig hebt en wilt. Ik begeleid uw proces: u krijgt zelf uw belemmeringen en kwaliteiten helder, om zo uw levensgeluk te vergroten. Ik ben geen mentor en zeg niet wat u moet doen. U leert zélf de oplossingen en antwoorden te vinden. Ik ondersteun u: zelf vindt u de juiste balans tussen hoofd en hart, logica en intuïtie, lichaam en geest. En dat doen we niet zweverig maar juist concreet en praktisch: om meteen in uw dagelijks leven toe te passen.

Met coaching maakt u het uzelf véél gemakkelijker in de toekomst: dankzij inzichten, zelfkennis, meer keuzevrijheid en gedragsverandering. Dat klinkt eenvoudig maar is het niet altijd. Coaching gaat over uzelf; juist daarom is het interessant en zijn de uitkomsten vaak verrassend!

Over Paul van Gemert | Eindhoven

Mijn naam is Paul van Gemert, vrijgevestigd psychosociaal therapeut, trainer en coach. Ik ben geschoold in ACT therapie en training, Mindfulness, NLP en mensgericht coachen.

Opleidingen.

Mijn opleiding tot mensgericht coach volgde ik aan de ACC (Academie voor Counseling en Coaching).
Mijn opleidingen tot gekwalificeerd NLP Master practitioner, en Hypnose Master practitioner volgde ik bij Response Instituut in Roermond.
Ik geef training en biedt therapie op het gebied van Hartcoherentie volgens de HeartQ methode. De hartcoherentie opleiding heb ik gevolgd bij Hartfocus in Loosdrecht. (Drs. Kees Blase)

De SHO registeropleiding Psychosociale basiskennis heb ik gevolgd bij het Bijscholings Instituut voor Therapeuten (BIVT) Ook mijn opleiding tot ACT therapeut heb ik gevolgd bij het Bijscholings Instituut voor Therapeuten (BIVT)

Bij het Centrum voor mindfulness (CvM) in Amsterdam ben ik opgeleid tot mindfulness trainer MBSR.

Om mijn kennis en kunde te verdiepen volg ik regelmatig bijscholing en neem ik deel aan intervisie en supervisie. Ik werk bovendien samen met collega's. Ik heb een relatie en ben vader van drie volwassen kinderen.

Acupunctuur Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Ayurveda Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychologische hulp Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief