Tarieven en informatie

Tarieven

Profiel en agenda
Met je eigen profielpagina’s en de mogelijkheid om jouw activiteiten in de agenda te plaatsen, ben je beter zichtbaar en vindbaar voor collega's en klanten. Jou profiel pagina’s zijn uitstekend vindbaar via google. In de regel sta je bij de eerste 5 zoekresultaten

De agenda maakt voor elke activiteit een nieuwe web pagina aan.Twee keer per maand wordt de agenda overzichtelijk met de nieuwsbrief verzonden aan alle nieuwsbrief abonnees. Regelmatig worden activiteiten uit de agenda uitgelicht op de facebook pagina: www.facebook.com/bewusteindhoven.

 

Tarieven Rubriek Abonnementen

De abonnementen en tarieven voor de rubrieken zijn per jaar.

Omschrijving Tarief*
Basis netwerk lidmaatschap + 3 Rubriekvermeldingen € 90,00
Je krijgt een vermelding in het deelnemersoverzicht onder drie rubrieken plus een eigen pagina met foto en een link naar je eigen website.
Extra rubriekvermelding € 0,00

Tarieven Agenda

Omschrijving Tarief*
Agenda plaatsingen [10] € 25,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 10 items. Deze zijn onbeperkt geldig. Iedere activiteit verschijnt in de agenda van Bewust Eindhoven En de landelijke agenda van Bewust netwerk.

Tarieven Advertentie Banners (rechterkolom)

Omschrijving Tarief*
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per maand € 90,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per maand € 115,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per maand € 140,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per jaar € 395,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per jaar € 495,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per jaar € 595,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.

* Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Prijzen gelden vanaf 1 januari 2014.

Verlenging en Opzegging

  • Een maand voor de verlengdatum van je abonnement ontvang je een mail waarin je verlenging wordt aangekondigd.

    De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Opzeggen van je abonnement kun je zelf regelen via je beheerpagina.

    Bij opzegging of wijziging gedurende de abonnementsperiode wordt reeds gefactureerd en/of betaald lidmaatschap niet teruggestort. Tuusentijdse opzegging ontslaat je niet van de betalingsverplichting van evenuele openstaande facturen.

    Je ontvangt eenmaal per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.

    Wijziging van je abonnement is altijd mogelijk. Je kunt een verzoek tot wijziging van je abonnement doorgeven via info@bewusteindhoven.nl.

  • Wil je deelnemen? Laat iemand jou introduceren en Schrijf je in!

Meer informatie? Neem contact op

Acupunctuur Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Ayurveda Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychologische hulp Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief