Open dag bij Mens & Intuitie!
ZA 02 september | 13.00-16.30 uur | Eindhoven

0,00 | gratis toegang; aanmelden is niet nodig


Mens & Intuïtie is al sinds 1985 hèt instituut voor Intuitie, Healing, Reading en Lightworker. Opgericht door Linda Keen, bekend van haar boek "Intuïtieve Ontwikkeling", dat al voor de 13e keer in herdruk is. 

Mens & Intuïtie biedt inspiratie en ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. In de opleiding van Mens & Intuïtie leer je je meer bewust te zijn van je innerlijke ingevingen - je intuïtie - en meer hierop te vertrouwen. Daardoor ben je beter in staat om vanuit persoonlijke kracht in het ‘hier en nu’  te leven en van daaruit vol vertrouwen te kiezen voor jouw levensweg in verbinding met de wereld om je heen. Vanuit je eigen kracht ben je ook beter in staat om anderen te begeleiden op hun levensweg. Onze opleiding wordt dan ook door mensen met verschillende maatschappelijke, culturele en professionele achtergronden bezocht.

In de opleiding komen ondermeer de volgende onderwerpen aan bod: gronden,  ademhalen, centreren en praten met je lichaam, gronden en incarneren, aura’s en chakra’s schoonmaken, onderscheiden van eigen en vreemde energie, psychische zelfverdediging, vergeving, groei en verandering, energie laten stromen; neutraliteit en humor, zelfbeelden transformeren, contact maken met je Innerlijke Leiding.

Tijdens onze open dag kun je kennismaken met onze docenten en onze werkmethoden; en een groepshealing & -meditatie meedoen. Bij onze gevorderde cursisten kun je een korte sessie ontvangen. 

Meer Informatie + Aanmelden

033-4758403
info AT mensenintuitie DOT nl

Centrum voor de Ondernemende Mens (Aquamarijn), Stratumsedijk 57, Eindhoven